Avantajele de care ai parte cand iti vinzi cartile la un anticariat

Persoanele care se intreaba ,,unde vand carti?” au acum la dispozitie o varianta convenabila si cat se poate de simpla. Este vorba despre anticariatul Anticariat-carti.com, care este dispus sa achizitioneze titluri din toate domeniile, in cantitati foarte mari. Astfel, iubitorii de lectura pot obtine sume consistente, pe care sa le foloseasca pentru a-si achizitiona titluri noi sau pentru a investi in alte pasiuni care le transforma timpul intr-o adevarata placere.

Programarea se face usor

Cei care au rafturi in biblioteca pe care doresc sa le goleasca pot suna la numarul de telefon 0724856599 pentru a intra in legatura directa cu reprezentantii anticariatului si pentru a stabili o programare. Predarea de carti se poate face fie la domiciliu, in Bucuresti sau in imprejurimi, fie la sediul anticariatului, care se afla in zona Tineretului din Capitala. Atunci cand opteaza pentru predarea la domiciliu, cai care au foarte multe carti pot economisi timp pretios, intrucat anticariatul asigura transportul.

Evaluare pe loc

Toate cartile sunt evaluate la fata locului de un expert in domeniu, care analizeaza conditia acestora. In functie de starea in care se afla cartile, precum si in functie de cantitatea pusa la vanzare, preturile sunt usor negociabile.

Plata rapida

Imediat dupa evaluare, reprezentantii anticariatului sunt dispusi sa achite cartile pe loc, astfel incat sa-si refaca stocul cat mai repede. Este vorba despre un castig pentru ambele parti, intrucat cei care vand obtin sumele dorite, iar anticariatul poate continua sa incurajeze iubirea pentru lectura, oferind altor persoane cartile cumparate.

Mai mult loc in casa

Un alt mare avantaj obtinut prin vanzarea titlurilor de pe rafturi este obtinerea unui spatiu mai mare pentru noi carti sau, pur si simplu, posibilitatea de a folosi locul respectiv in alte scopuri, in functie de preferintele fiecaruia.

Se cauta carti din toate domeniile

Persoanele care au carti vechi din diferite domenii nu trebuie sa-si faca griji. Atata timp cat titlurile pe care le au sunt intretinute foarte bine si pot fi folosite si de alte persoane, cu siguranta ca se vor gasi cumparatori de carti vechi care sa se bucure de ele.

Unde vand carti? | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

unde vand carti

De asemenea, se pot vinde inclusiv carti mai noi, care sunt publicate dupa anul 2000 sau chiar dupa 2010 si 2015, de edituri cunoscute sau mai putin cunoscute, din Romania sau din alte tari. Mai mult, anticariatul accepta inclusiv titlurile publicate impreuna cu Jurnalul National, cu Cotidianul sau cu orice alte publicatii periodice, oferindu-le spre vanzare persoanelor care nu au avut sansa de a le cumpara la vremea respectiva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.