Atractii turistice de top in Anguilla – Caraibe

Ademenitoare si modesta, Anguilla este o bijuterie din Caraibe. Plajele orbitoare sunt cele mai mari atractii ale insulei, pline cu localnici prietenosi si o atmosfera autentica. Cautatorii de serenitate vin aici sa se intinda pe nisipul matasos ale insulei, sa inoate in apa limpede, sa joace Robinson Crusoe pe insulele din largul Anguillei si sa faca snorkeling.

Alte lucruri populare de facut in Anguilla includ mese la restaurantele rafinate ale insulei si vizitarea galeriilor de arta si a muzeelor. De asemenea, turistii pot urca la bordul unui feribot sau avion mic si pot face o excursie de o zi pentru a explora insula St. Barts din apropiere.

  • Shoal Bay East

Shoal Bay East este o plaja larga si lunga de nisip alb stralucitor, una dintre cele mai bune plaje din Caraibe. Ideala pentru inot si snorkeling – apele ofera unele dintre cele mai frumoase gradini de corali din Anguilla, locuite de sute de pesti mici.

Umbrelele si sezlongurile sunt disponibile pentru inchiriere si, daca turistii sunt in cautarea unor hoteluri in aceasta zona, vor gasi cateva proprietati de lux, cum ar fi Shoal Bay Villas si The Manoah Boutique Hotel Anguilla. De asemenea, restaurantele inconjoara malul. In ciuda frumusetii sale, aceasta plaja ramane destul de linistita.

  • Plaja Meads Bay

Golful Meads este una dintre cele mai populare plaje de la capatul vestic al insulei. Uimitoarea intindere de un kilometru si jumatate de nisip alb cu ape limpezi si calme este un loc perfect pentru o baie racoritoare. Vilele si statiunile de lux se intind pe tarmuri, ascunse de frunzisul tropical.

  • Plaja Maundays Bay

Se intinde pe un kilometru si jumatate. Este o intindere sublima de nisip moale si mare acvatica. Renumita statiune de lux Cap Juluca, este un punct de reper atragator de-a lungul acestei plaje, primind oaspeti si vizitatori zi de zi. Iubitorii de plaja se pot bucura de snorkeling excelent si de inot in apa limpede. In zilele cu vant, barcile cu panze si windsurfierii parcurg golful.