Aspecte de care sa tii cont cand alegi uniforme stomatologice

Pentru un medic incepator, alegerea unei uniforme stomatologice poate parea dificila. Stomatologia este un domeniu de care multi pacienti se tem. Este important ca medicul sa dezvolte o relatie placuta cu pacientii, bazata pe incredere si prietenie. Pentru ca acest lucru sa se intample, medicul trebuie sa intampine oamenii cu o tinuta placuta, alcatuita din elemente de calitate, precum: halat, boneta, pantaloni si saboti speciali.

Alegerea unei uniforme de inalta calitate se poate face din magazinul online Medifashion.ro, care comercializeaza numeroase tipuri, oferind diversitate cadrului medical.

Caracteristici ale unei uniforme stomatologice

Alegerea masurii

Anterior efectuarii comenzii, clientul trebuie sa se orienteze privitor la masura uniformei. Asadar, cadrul medical care urmeaza sa achizitioneze uniforma trebuie sa isi masoare corpul, pentru a se incadra in dimensiunile specificate de comerciant pe site. Se vor masura bustul, talia, soldurile si picioarele. In urma masuratorilor, se vor mai adauga doi sau trei centrimetri daca se doreste ca uniforma sa fie o idee mai lejera.

Dupa ce au fost facute masuratorile, urmeaza alegerea marimii disponibile pe site: L, M, S sau derivatele acestora. La sectiunea uniforme Cherokee, exista categorii de „slim” pentru halatele de dama, cautarea fiind mai usoara pentru doamne si domnisoare.

Uniforme stomatologice | uniforme Cherokee | Medifashion.ro

uniforme stomatologice

Alegerea culorii

Alegerea culorii se va face in functie de preferinte sau de normele impuse de fiecare clinica sau spital. Daca institutiile nu specifica o anumita culoare, precum alb sau verde, care sunt cele mai frecvente, clientul poate opta pentru roz, albastru, violet si altele asemenea. In acelasi timp, pot fi alese modelele cu imprimeu colorat, precum cele Disney, care intruchipeaza personaje din desenele animate populare.

In general, pentru acest tip de model de uniforma medicala opteaza pediatrii, cu scopul inveselirii copiilor si eliminarii starii de anxietate sau teama.

Croiala

O alta caracteristica importanta a uniformei este croiala. Aceasta alegere se face in functie de preferintele clientilor – fie isi doresc o uniforma lejera, fie una ce se muleaza pe forma corpului. Principalele doua tipuri de croiala sunt modern si clasic. In cazul uniformelor Cherokee, modelul este unisex, un tip clasic – in cazul in care uniforma nu se potriveste perfect formei corpului, se pot face modificari ulterioare.