Aplicarea si ingrijirea extensiilor de par

Sa obtii un par scurt cand acesta e lung, este foarte usor. O tunsoare rezolva lucrurile. Dar ai imediat un par lung este destul de dificil. Cu toate acestea, exista acum solutii pentru orice problema legata de lungimea sau volumul parului, iar una dintre cele mai apreciate solutii este aceea a extensiilor de par.

Cand achizitionati extensii de par, incercati sa o faceti astfel incat sa ramaneti cat mai aproape de culoarea naturala a parului si sa alegeti o textura apropiata cu cea naturala. Ca sa fiti sigura ca alegeti bine, puteti cere intai sfatul specialistilor. Echipa hair style a salonului Free Style Beauty ofera consultatii in acest sens, tocmai pentru ca alegerea facuta sa fie una informata.

In mod ideal, alegeti intotdeauna extensii din par natural, deoarece acestea vor dura mai mult si vor arata bine. Calitatea extensiei naturale este mult mai buna, iar parul va fi foarte usor de aranjat si spalat. Cu toate acestea, acest tip de extensie este mai scump, insa exista si o multime de variante sintetice care arata aproape ca parul natural, insa pretul e mult mai mic.

Dupa aplicare, fie ca este vorba de extensii cusute sau lipite, cu siguranta va veti ingrijora cu privire la cum sa le ingrijiti. Pregatiti un sampon bland si multa rabdare pentru a le spala cu grija astfel incat sa nu deteriorati legaturile. In ceea ce priveste pieptanatul, uscarea si coafatul se recomanda aceeasi blandete si grija sporita pentru a nu deteriora extensia, parul natural si legatura dintre ele.

Specialistii care se respecta si isi respecta clientii, vor face recomandarile potrivite in timpul aplicarii extensiilor, astfel incat la finalul sedintei, toata lumea sa stie ce are de facut. Poate vi se va parea dificil sa tineti minte si sa aplicati atat de multe informatii primite, insa pana la urma, totul va fi bine daca veti trata extensiile ca pe parul natural.

Extensii de par cu keratina | Freestylebeauty.ro

La Free Style Beauty puteti avea parte de extensii de par cu keratina, din par natural sau sintetic, cu diverse modalitati de aplicare, insa tot ceea ce conteaza este rezultatul. Intotdeauna, rezultatele vor fi multumitoare pentru clienti si vor reflecta profesionalismul echipei. Daca doriti mai multe informatii sau chiar o programare la schimbarea de look, accesand Freestylebeauty.ro o veti putea obtine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.