Aeroview Proiecte Foto-Video

Aeroview ofera servicii de fotografie aeriana in foarte multe zone din Romania, folosind drone controlate de la distanta, ce dispun de camere foto si video de inalta performanta.

Se pot face fotografii aeriene la diferite distante, de la foarte mari la foarte mici, in functie de punctul de decolare, pentru a produce cele mai bune imagini posibile. Pilotul dronei va face o serie de fotografii din diferite pozitii din jurul subiectului, pentru a se asigura ca va obtine unghiul ideal. O poza spune o mie de cuvinte, iar perspectiva din care se realizeaza o imagine aeriana este la fel de importanta ca si subiectul fotografiat.

Se pot realiza imagini aeriene peste apa, paduri, obstacole, sau mai exact, pe orice tip de teren pentru a obtine cele mai bune fotografii ale subiectului. Dronele sunt alimentate electric, cu baterii, ceea ce inseamna ca sunt foarte linistite si discrete.

Pachetele de fotografie aeriana includ imagini de o rezolutie inalta, potrivite atat pentru imprimare cat si pentru mediul digital, iar preturile variaza in functie de dimensiunea proiectului, insa sunt foarte competitive si pot fi personalizate pentru orice tip de buget.

Fie ca sunteti o agentie imobiliara, sau doriti fotografierea unui eveniment unic, cum ar fi un concert, un spectacol sau o nunta, fotografia aeriana va poate oferi unicitate si creativitate, iar cei care va vor admira ulterior pozele vor fi uimiti. Daca doriti sa iesiti putin din rutina zilnica, apelati la specialistii nostri care va vor personaliza proiectul sau evenimentul, astfel incat sa aveti cele mai frumoase amintiri, de la inaltime.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.