4 actori care au refuzat roluri din filme celebre

Oare ce s-ar fi intamplat daca un personaj cunoscut din cinematografie ar fi fost jucat de un alt actor? Ar mai fi avut filmul la fel de mult farmec? Astfel de intrebari isi pun oamenii atunci cand vad cati actori au refuzat niste roluri care ar fi putut aduce chiar mai mult prestigiu carierei lor, sau, la polul opus, care ar fi reprezentat un moment pe care nu si-ar dori sa si-l aminteasca.

  • Jack Nicholson in Nasul

Cu o filmografie impresionanta, nu este de mirare ca Jack Nicholson a fost unul din actorii luati in considerare pentru rolul lui Michael Corleone. Motivul pentru care a refuzat rolul a fost pentru ca nu este italian si stia ca Al Pacino urma sa fie persoana potrivita pentru rol – ceea ce s-a dovedit a fi adevarat. Nimeni nu-si poate imagina o alta persoana in rolul lui Michael.

  • Will Smith in Matrix

Initial, Will Smith a fost cel care a primit rolul protagonistului din Matrix, Neo. A refuzat pentru a filma Mare Nebunie in Vest, care nu a avut la fel de mult succes. Astfel, rolul a ajuns in mainile lui Keanu Reaves, care a facut o treaba foarte buna, iar filmul a influentat numeroase creatii legate de inteligenta artificiala, spatii virtuale si alte tehnologii similare.

  • John Travolta in Forrest Gump

John Travolta a jucat in multe filme populare pe parcursul carierei sale, doar ca nu multi oameni stiu ca printre rolurile pe care le-a refuzat, se afla si cel al lui Forrest Gump. A refuzat pentru a juca in Pulp Fiction, regizat de Tarantino, care a avut parte de foarte mult succes, asa ca alegerea pe care a facut-o nu a fost deloc una rea, desi are unele regrete in privinta ei.

  • Bruce Willis in Fantoma Mea Iubita

Un alt celebru actor care a refuzat un rol ce l-ar fi putut face chiar mai celebru este Bruce Willis, care n-a crezut ca Fantoma Mea Iubita va avea succes, avand in vedere ca personajul principal este mort de la bun inceput. Doar ca lucrurile n-au stat chiar asa.

In final, chiar daca cei mentionati n-au acceptat rolurile oferite, ele au fost preluate de alti actori, care au reusit sa aduca personajele la viata prin propriile forte.